Compleet dienstenpakket om u te ontzorgen!

Onderhoud

Alle vormen van lopend onderhoud kunnen via Elburg Yachting uitgevoerd worden.

Van antifouling en anodes tot motoronderhoud. Maar ook van gespecialiseerd onderhoud aan hydraulische systemen tot verwarmingssystemen.

Of onderhoud aan teakdekken, het kan in Elburg allemaal op eigen terrein worden uitgevoerd.

Verbeteren

Wilt u een stralend jacht of verbeteringen uitvoeren?

Elburg Yachting beschikt over gespecialiseerde vakmensen die uw wens graag tot uitvoering brengen ten behoeve van het verbeteren van uw jacht, is het nou ter verbetering voor het verkoopproces van uw jacht of wilt u naar aanleiding van de aankoop het schip naar wens verbeteren? De mogelijkheden zijn eindeloos, vraag voor meer informatie een van de collega’s.

Refit

Elburg Yachting beschikt over gespecialiseerde vakmensen die uw wens graag tot uitvoering brengen ten behoeve van het verbeteren van uw jacht.

Is het ter verbetering voor het verkoopproces van uw jacht of wilt u naar aanleiding van de aankoop het schip naar eigen wens verbeteren?

De mogelijkheden zijn eindeloos, vraag voor meer informatie een van de collega’s.

Administratief

Elburg Yachting biedt u op het administratieve vlak graag de adviezen, kennis en/of de gewenste ondersteuning.

Onze medewerkers kunnen u bijstaan inzake registraties in het scheepskadaster, desbetreffende BTW-kwesties of certificeringskwesties.

Ook is het mogelijk dat wij voor u een rapport van taxatie uitvoeren ten behoeve van de verzekering, faillissement of een boedelscheiding.