Uw internationale Jachtmakelaar met Total Shipmanagement!

Motorjacht verkopen

Elburg Yachting heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring bij het verkopen van motorjachten.

Het specialisme voor motorjachten zorgt voor een deskundige en actieve strategie. Met een dynamische database met internationale clientèle wordt er gestreefd naar een passende manier van het aanbieden van uw jacht. In goed overleg met u, als onze opdrachtgever hebben wij als doel om het best mogelijke verkoopresultaat te behalen.

Bij Elburg Yachting gaat het om u en is elk verkoopproces maatwerk.

Werkwijze

De werkwijze die wordt gehanteerd is een solide basis van digitale presentatie, uitnodigende foto’s, uitgebreide specificatie, online marketing, advertentieprotocol, persoonlijke mailing en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van trouwe relaties, welke keer op keer het vertrouwen in Elburg Yachting beloond zien worden.

Dankzij een uitgebreide kennis van zowel de Noord- als de Zuid-Europese markt zijn wij de juiste sparringpartner voor een marktconforme waardebepaling. Uw basis voor een succesvolle verkoop.

Onze aanpak is internationaal georiënteerd, maar zonder onze basis, Nederland, uit het oog te verliezen. Onze makelaars spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Infrastructuur

Onze locatie in Elburg biedt de juiste infrastructuur om uw jacht op de juiste manier te presenteren aan de potentiële koper. Op de werf zijn er > 150 schepen verkoopschepen, 7 dagen per week, zonder afspraak te bezichtigen.

Als het ware een permanente “Elburg Yachting Boatshow”, welke 360 dagen per jaar te bezoeken is. Deze laagdrempelige manier biedt kopers de kans om objectief te vergelijken en hen verstelt doet staan in de mogelijkheden. Het is de ideale manier om zoveel mogelijk gerichte interesse te creëren.

De opties tot ligplaatsen op onze locatie in Elburg zijn divers. Elburg Yachting beschikt over ligplaatsen te water tot 35 meter, ruime mogelijkheden tot buitenstalling en geïsoleerde binnenstalling voor jachten tot 50 meter.

Voor meer uitleg over onze werkwijze of onze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@elburgyachting.nl of 0031 (0) 525 68 68 68

Motorjacht verkopen op locatie

Wij nodigen u van harte uit om uw schip vanaf onze verkoophaven met de ruime mogelijkheden in dienstverlening te verkopen.

Wilt u liever vanuit uw eigen ligplaats verkopen? Dat behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheid.

Samen met een van onze makelaars wordt er gezocht naar een persoonsgerichte strategie en bijbehorende mogelijkheden om tot een geslaagde verkoopresultaat te komen.

Bij het verkopen van uw schip op locatie vindt een bezichtiging altijd plaats op afspraak.

Uw jacht wordt op dezelfde wijze aangeboden als een schip welke bij onze verkoophaven in Elburg ligt en ontvangt alle aandacht in het verkoop-en marketingplan.

Inruil

U heeft interesse in een jacht, maar bent u zelf nog in het bezit van een jacht.

Wij kijken graag naar de beschikbare mogelijkheden.

In principe is inruil op de aangeboden jachten bespreekbaar.

Het is van belang een goed overzicht en beeld te krijgen van uw eigen jacht.

In samenspraak met de verkoper jacht wordt er naar de best mogelijke oplossing gezocht.

Ons doel is een positief resultaat en een positieverbetering voor beide partijen.

Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze makelaars.

Beheer

Vanaf het moment dat uw jacht in onze verkoophaven afmeert is het bij ons team in goede handen.

Ons havenmanagement team zorgt voor een zo gunstig mogelijke presentatie, zij houden uw schip schoon en presentatiewaardig voor de potentiële koper, zowel in het water of in de verkoophal.

Elburg Yachting heeft onder de naam Total Shipmanagement alle diensten in huis om het beheer over een jacht te voeren, tijdens het koop/verkoopproces of los daarvan.

Er zijn veel mogelijkheden bij Elburg Yachting of in combinatie met onze samenwerking met Jachtcenter Elburg. Wij kijken graag hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. U kunt bij ons terecht voor alle denkbare diensten voor een optimale staat van uw jacht. Denk hierbij schoonmaak, reinigen, poetsen en polijsten. Maar ook voor onderhoud en reparaties of het optimaliseren van uw jacht, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Zo blijft uw jacht in de door uw gewenste en optimale conditie.

Voor meer uitleg over onze werkwijze of onze diensten kunt u contact met ons opnemen via info@elburgyachting.nl of
0031 (0) 525 68 68 68.

Waarom Elburg Yachting?
  • Bijna 25 jaar internationale ervaring.
  • Gespecialiseerd in motorjachten.
  • Betrokken en deskundig team.
  • Gericht op persoonlijk maatwerk.
  • Total Shipmanagement.

Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Condities

Elburg Yachting werkt op basis NO CURE, NO PAY en hanteert bij haar verkoopopdrachten een opzegtermijn van een maand.

Omdat wij er van overtuigd zijn dat iedere transactie maatwerk is en elk jacht in zijn eigen gedetailleerde aanpak verdient, leggen wij u graag in een persoonlijk of telefonisch gesprek uit wat onze overige condities zijn.