7 Dagen per week welkom voor meer dan 150 kwaliteitsjachten!

Bedrijf

Elburg Yachting is uw internationale jachtmakelaar in het mooie plaatsje Elburg, welke is gelegen aan de doorgaande vaarroutes van de randmeren en het Veluwemeer.

Het verkoopkantoor bevindt zich op de ruim 6.5 hectare grote werf met o.a. diverse verkoophallen en de aantrekkelijke verkoophaven en het full-service terrein van Jachtcenter Elburg.

Met professionele Elburg Yachting team verzorgen wij het gehele dienstenpakket rondom aan- en verkoop van motorjachten.

Permanent zijn er ca. 150 kwaliteitsjachten, 7 dagen per week, te Elburg Yachting te bezichtigen.

Een ruim gedeelte van ons aanbod ligt in Elburg, echter behoort het ook tot de mogelijkheden om uw jacht op locatie elders te verkopen. De jachten die vanaf eigen ligplaats worden aangeboden, zijn op afspraak te bezichtigen.

Wij begeleiden verkopers bij het gehele verkooptraject en voeren de werkzaamheden uit die daarmee samenhangen; van prijsstelling tot transport, van BTW-zaken tot registraties, en uiteindelijk de oplevering en uitbetaling via onze Stichting derdengelden Elburg Yachting.

Voor kopers is er eveneens een totaalpakket aan diensten beschikbaar: Naast de keuzebepaling en het zoekproces, begeleiden we de koper tijdens de transactie bij de onderhandelingen, de proefvaart en /of keuring, de afwikkeling van de koopsom, tot aan winterstalling en begeleiding bij werkzaamheden aan de boot. Alle werkzaamheden, reparaties of zelfs een complete refit kan in Elburg op eigen terrein worden uitgevoerd.

Elburg Yachting heeft EMCI (European Maritime Certification Institute) gecertificeerde en beëdigde makelaars in dienst die lid zijn van de NBMS (Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen).

Team

Wij staan graag voor u klaar!

Watersport is onze passie en we maken van elke situatie graag weer iets bijzonders. Gaat het om aankoop of verkoop van uw jacht ? Met veel plezier, passie en vakkennis helpen wij u graag!

Het team van Elburg Yachting bestaat uit enthousiaste watersportliefhebbers. De focus ligt bij het team op kwaliteit, service en tevreden. Wij ontzorgen u graag bij de aankoop of het verkooptraject van uw jacht.

Ons internationale team spreekt Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Het team van Elburg Yachting is een vakkundige en professioneel team waarbij iedereen floreert in zijn of haar vakgebied. In de verschillende afdelingen staan onze collega’s tot uw dienst.

U kunt met uw vragen of verzoeken bij de volgende afdelingen terecht:

  • Sales – Makelaardij
  • Financial
  • Administratie
  • After sales
  • Havenmanagement
  • Marketing
  • Front Office
  • ICT

Elburg Yachting is aangesloten bij de NBMS (Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen) en heeft EMCI gecertificeerde makelaars in dienst.